欢迎访问专升本考试辅导网站!
当前位置:首页 > 疑问解答 >

专升本考试英语阅读理解考试真题

2017-10-22  浏览;
我相信,大家在参加英语考试的时候,刚刚发下试卷的时候一定会翻看后面的作文题目,但是看到满是英文字母的阅读理解,还是算了吧。2018辽宁专升本英语要想提高,光知道复习方法是远远不够的,还要结合实际案例一块练习才会达到相应的效果。下面是辽宁专升本老师为同学们准备的英语阅读理解模拟训练题,同学们快来检验一下自己最近复习的效果如何吧!

辽宁专升本

Movies are the most popular form of entertainment for millions of Americans.They go to the movies to escape their normal everyday existence and to experience a life more exciting than their own. They may choose to see a particular film because they like the actors or because they have heard the film has a good story. But the main reason why people go to the movies is to escape. Sitting in a dark theater, watching the images on the screen, they enter another world that is unreal to them.They become involved in the lives of the characters in the movie and for two hours, they forget all about their own problem.They are in a dream world where things often appear to be more romantic(浪漫的) and beautiful than real life.
The biggest “dream factories” are in Hollywood, the capital of the film industry. Each year, Hollywood studios make hundreds of movies that are shown all over the world. American movies are popular, because they tell stories and they are well-made. They provide the public with heroes who do things the average person would like to do but often can’t. People have to cope with many problems and much trouble in real life, so they feel encouraged when they see the “good guys” win in the movies.

66.The Americans go to the movies mainly because they want ____.

A.to enjoy a good story

B.to experience an exciting life

C. to see the actors and actresses

D.to escape their daily life

67.Which of the following is people’s normal response to the movies they watch?

A.They feel that everything on the screen is familiar to them.

B.They try to turn their dreams into reality.

C.They become so involved that they forget their own problems.

D.They are touched by the life stories of the and actresses.

68.It is obvious that real life is ______.

A.less romantic than that in the movies

B.more romantic than that in the movies

C.as romantic as that in the movies

D.filled with romantic stories

69.The American movies are popular because_______.

A.they are well-made and the stories are interesting

B.the characters in the movies are free to do whatever they like

C.the heroes have to cope with many problems and frustrations

D.good guys in the movies always win in the end

70.People enjoy seeing the movies because they_____.

A.are tired of their everyday lives

B.feel inspired by the heroic deeds of the good guys

C.want to see who win in the end

D.have to cope with many problems in their lives

参考答案:

66.【答案】 D

【精析】事实细节题。文章第一段的第二句话说到:" They go to the movies to escape their normal everyday existence and to experience a life more exciting than their own.”后面又谈到. "But the main reason why people go to the movies is to escape.”所以美国人去看电影的重要原因是逃避现实生活。在四个选项中,A,B,C都只是原因之一,而不是主要原因。

67.【答案】 C

【精析】事实细节题。文章第一段谈到:“坐在电影院里,看着屏幕上的画面,人们进人了另一个世界。两个小时之中,他们沉醉在电影的世界里,忘记了自己的烦恼。”因此人们对电影的反应是,沉醉其中以致忘记了自己的烦恼。 68.【答案】 A

【精析】事实细节题。第一段的最后一句话谈到:"They are in a dream world where things often appear to be more romantic and beautiful than in real life.”这说明电影中的生活比现实生活浪漫。

69.【答案】 A

【精析】事实细节题。答案在第二段:"American movies are popular because they tell stories and they are well-made.”因此A是正确答案。

70.【答案】 B

【精析】推理判断题。文章的最后说:“电影中有许多的英雄人物,他们做了许多普通人想做但又做不到的事情。而现实生活中我们必须处理许多问题,面对许多麻烦,因此当人们看到电影中的英雄获胜的时候,会受到鼓舞。”所以人们喜欢看电影是因为他们会受到影片中英雄人物事迹的鼓舞。在四个选项中,A应当是人们看电影的原因之一,而不是“enjoy seeing the movies”的原因;C和D都不符合文章的内容。因此B为正确答案。

升本不易,且行且珍惜现今的复习时光,如果在专升本复习期间出现的任何问题要及时与辽宁专升本学校中的教师沟通哦。
上一篇:刷阅读理解也要看方法的好吗?专升本学校试卷提供 下一篇:在专升本考试复习中会出现的小情绪
关键字:辽宁专升本,辽宁专升本学校
可信网站、诚信网站